Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürlüğü

Görev
          Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü

Özgeçmiş
      1981 Yılında Kayseri’de doğan Hakan UĞURLU, 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Bölümü’nden mezun olmuştur. Eğitim hayatına Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Biyoloji Bölümü ile devam etmiş olup, Anadolu Üniversitesi Felsefe Bölümü’nü 2016 yılında, Sağlık Yönetimi Bölümü’nü ise 2019 yılında tamamlamıştır.

2002 yılında İstanbul Üniversitesi Biyokimya Laboratuvarı’nda çalışma hayatına başlamıştır. 2007-2013 yılları arasında İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Laboratuvar Sorumlu Teknikeri olarak; 2013-2018 yılları arasında Hastane Kalite ve Verimlilik Sorumlusu olarak; 2018-2022 yılları arasında ise Destek ve Kalite Müdürlüğü’nde Koordinatör olarak görevine devam etmiştir.

31.05.2022 tarihinden itibaren İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamış, 04.08.2022 tarihinde ise Kalite Yönetim Direktörü olarak görevini yürütmüştür. 2024 yılı Haziran ayı itibariyle hastanemizde Destek ve Kalite Müdürü olarak görev yapan UĞURLU evli ve iki çocuk babasıdır.
Neslihan BAŞARAN
Görev
      Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı
Özgeçmiş
5 Aralık 1979 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Erenköy SSK Tevfik Sağlam Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü’nü bitirdi. 2005 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2009 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Anabilim Dalı Hastane ve Sağlık Yöneticiliği Bölümü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

2 Şubat 1998 yılında (Mülga) Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hemşire olarak göreve başladı. 2005 yılı Ağustos ayında aynı hastanede Hasta Hakları Birim Sorumlusu olarak görevine devam etti. 2007-2010 yılları arasında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nde çalışma hayatına devam etmiş ve 24 Şubat 2010 tarihinde (Mülga) Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır.

2012 yılı Kasım ayında Bakırköy Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Deri ve Tenasül Hastalıkları Hastanesine İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak sözleşme imzalamıştır. 2013 yılı Ağustos ayında yine Bakırköy Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Prof. Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü olarak çalışırken, 2014 yılı Mart ayında Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı (Mülga) Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmiştir. Bu zaman diliminde 2014-2017 yılları arasındaki Eğitim ve Öğretim Döneminde İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde yarı zamanlı Öğretim Görevlisi olarak Sağlıkta İletişim, Arşiv Hizmetleri ve Tıbbi Sekreterlik Hizmetleri gibi çeşitli alanlarda dersler vermiştir.

2014-2024 yılları arasında Hastanemizde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış olan BAŞARAN, 2024 yılı Temmuz ayı  itibariyle hastanemizde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.  Orta derecede İngilizce bilmektedir.